Rocky Roads

Rocky Roads Food Fotografie Op Mijn Talloor

Ingrediënten (20 stuks):

  • 600g melkchocolade
  • 200g zandkoekjes
  • 10 eetlepels rice crispies
  • 15 marshmallows

Bereidingswijze:

Smelt de chocolade au bain marie.

Verkruimel de zandkoekjes en verknip de marshmallows in kleine blokjes.

Voeg de verkruimelde zandkoeken, de verknipte marshmallows en de rice crispies bij de chocolade en meng goed door elkaar.

Schep met een lepel kleine hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

Plaats de bakplaat voor minimum 2 uur in de frigo en smullen maar.

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩