Krokante Kabeljauwburger

Visburger Food Fotografie Op Mijn Talloor

Ingrediënten (2 personen):

  • 2 kabeljauwburgers
  • 2 hamburgerbroodjes
  • 1 tomaat
  • 200g kropsla
  • 2 flinke eetlepels tartaar
  • 200g aardappelwedges (diepvries)
  • 1 eetlepel neutrale olie (vb. arachide)

Bereidingswijze:

Bak de kabeljauwburgers af in een beetje neutrale olie. Snij ondertussen de tomaat in fijne plakken en de kropsla in hapklare stukken.

Leg de aardappelwedges in het mandje van de airfryer en bak 12 minuten af op 200°C. Je kan dit ook gewoon in de oven doen indien je geen airfryer hebt.

Leg de hamburgerbroodjes tussen een grill of plaats even in de oven zodat ze krokant zijn. Bestrijk nadien de onderkant met tartaarsaus. Bedek met wat kropsla, de kabeljauwburger, opnieuw wat sla, plakjes tomaat en afwerken doe je met wat extra tartaarsaus. Serveer de burger met de aardappelwedges. Werk deze af met grof zeezout.

Culinaire groetjes,

Elisa & Davy

Volg Op Mijn Talloor op Instagram en ontdek als eerste de nieuwste recepten