Gnocchi met courgette & geitenkaas

Gnocchi courgette geitenkaas

BOEFEN OP BUDGET pt. 2 🤑 in samenwerking met Delhaize. Eén recept voor twee personen voor slecht 5 euro.

Heerlijk creamy, boordevol smaak, klaar in een paar minuten én goedkoop!

Gnocchi met courgette, geitenkaas & gehakt
Koken 15 minuten
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 300 g aardappelgnocchi € 1,07
  • 200 g varken-kalfsgehakt € 1,90
  • 150 g geitenkaas Chevridou € 1,55
  • 1 courgette € 1,09

Instructies
 

  • Kook de gnocchi gaar in licht gezouten water. Bak ondertussen het gehakt rul in wat olijfolie.
  • Haal het gehakt uit de pan, doe er wat olijfolie in en stoof daarin de courgettes tot ze mooi zacht zijn.
  • Voeg de pasta, de geitenkaas en het gehakt toe aan de courgettes. Schep ook 1 pollepel kookvocht mee. Verhoog het vuur en laat alles samensmelten tot een mooi geheel terwijl je regelmatig omroert of opschudt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩