BOEFEN OP BUDGET pt. 2 🤑 in samenwerking met Delhaize. Eén recept voor twee personen voor slecht 5 euro.
Heerlijk creamy, boordevol smaak, klaar in een paar minuten én goedkoop!
Gnocchi met courgette, geitenkaas & gehakt
Koken 15 minuten min
Gang Main Course
Keuken Italian
porties 2 personen
Ingrediënten
- 300 g aardappelgnocchi € 1,07
- 200 g varken-kalfsgehakt € 1,90
- 150 g geitenkaas Chevridou € 1,55
- 1 courgette € 1,09
Instructies
- Kook de gnocchi gaar in licht gezouten water. Bak ondertussen het gehakt rul in wat olijfolie.
- Haal het gehakt uit de pan, doe er wat olijfolie in en stoof daarin de courgettes tot ze mooi zacht zijn.
- Voeg de pasta, de geitenkaas en het gehakt toe aan de courgettes. Schep ook 1 pollepel kookvocht mee. Verhoog het vuur en laat alles samensmelten tot een mooi geheel terwijl je regelmatig omroert of opschudt.