Pralines met negroni

pralines met negroni

U eigen pralines maken, da’s echt niet zo moeilijk. Voor extra sfeer tijdens het kerstdiner voeg je ook een klein beetje drank toe. 😏

Pralines van negroni
Koken 2 uur 30 min
Totaal 2 uur 30 min
Gang Dessert, Snack
Keuken Italian
Porties 10 pralines

Ingrediënten
  

  • 15 ml Campari
  • 15 ml Martini
  • 30 ml room
  • 1 sinaasappel
  • 200 g melkchocolade
  • 200 g zwarte chocolade

Instructies
 

  • Smelt de melkchocolade au bain marie. Meng met de room, campari & martini. Voeg wat appelsienzeste & appelsiensap toe. Pers ook een stukje van de schil uit om zoveel mogelijk olieën los te aten.
  • Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
  • Rol balletjes van de chocolade, leg op en bakpapier en laat opnieuw 1 uur opstijven.
  • Smelt de zwarte chocolade au bain marie en dop daarin de chocoladeballetjes. Werk af met kaneel, een klein snuifje zout & een sinaasappelschilletje.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩