Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Spaghetti aglio oli e pepperoncino
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
Koken 13 min
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 6 tenen knoflook
  • 3 chilipepers
  • 250 g spaghetti
  • peterselie
  • Grana Padano

Basics

  • olijfolie
  • zout

Instructies
 

  • Snijd de chilipepers & de look fijn. Verhit een royale portie olijfolie in een pan. Voeg de chilipepers & look toe en laat op een middelmatig vuur een 5-tal minuten aanbakken zonder dat de look verbrandt. Zet het vuur dus niet te hoog!
  • Kook de spaghetti gaar in goed gezouten water en dat 2 minuten minder dan op de verpakking. Schep rechtstreeks van in het water bij de chilipepers & look. Schep hierbij ook een 3 à 4 pollepels pastawater.
  • Verhoog het vuur & schud regelmatig op zodat de pasta en de saus één geheel vormen. Voeg op het einde nog een beetje geraspte kaas & fijngesneden peterselie toe en schud nog een laatste keer op.

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩