Pannenkoekentaart

Pannenkoekentaart food fotografie Op Mijn Talloor

Ingrediënten (4 personen):

  • 250g patisseriebloem
  • 500 ml melk
  • 1 el vanillesuiker
  • 3 eieren
  • snuifje zout
  • boter
  • chocoladepasta
  • ev. slagroom of andere versiering

Bereidingswijze:

Meng de bloem, melk, vanillesuiker, eieren en het zout samen tot een egaal mengsel.

Smelt een klontje boter in de koekenpan en bak de pannenkoeken goudbruin. Laat ze even afkoelen.

Leg een pannenkoek op een bord en besmeer deze met een laagje chocoladepasta. Leg hierop opnieuw een pannenkoek en herhaal tot je alle pannenkoeken hebt opgebruikt.

Werk af met slagroom of andere versiering.

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩