Groene toast met bresaola

Recept groene toast met bresaola

Groene toast met bresaola, asperges en een zachtgekookt eitje. 🤤

Deze lunch tover je zo op tafel of maak je klaar om de dag nadien mee te nemen naar kantoor.

Als mooi extraatje valt het – volgens mij althans – nog onder de noemer “gezond”! Bresaola is namelijk een van de minst vette charcuterie. 👌

Groene toast met bresaola, asperges, avocado & zachtgekookt eitje
Koken 30 min
Totaal 30 min
Gang Lunch
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 200 g groene asperges
  • 4 eieren
  • 8 sneden brood
  • 250 g guacamole
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • 8 sneden bresaola

Instructies
 

  • Besprenkel de sneden brood met olijfolie, peper & zout. Bak ze krokant op een grillpan of met een broodrooster.
    8 sneden brood, peper, olijfolie, zout
  • Kook ondertussen de groene aspergepunten in enkele minuten beetgaar in licht gezouten water.
    200 g groene asperges
  • Maak een zachtgekookt eitje door het 6 a 7 minuten te koken.
    4 eieren
  • Laat het ei schrikken in koud water en pel het voorzichtig.
  • Smeer het brood in met guacamole en dresseer met bresaola, groene aspergepunten & een opengesneden eitje.
    250 g guacamole, 8 sneden bresaola

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩