Pita-pizza met geitenkaas & gekarameliseerde ui

pita pizza met geitenkaas en gekarameliseerde ui h eader

“Italianen eten alleen maar pizza en pasta” 🤌🤌🤌

Mamma mia, er is nog zoveel meer te ontdekken.

Stoofpotjes, polenta, gelato, gebakjes, desserts, … de lijst van heerlijkheden is eindeloos. 😍

Maar soms grijp ik graag terug naar de clichés… om er dan nen serieuzen draai aan te geven.

Dan komen gerechtjes zoals deze eruit: een pizza… maar dan op een pitabroodje… met geitenkaas en gekarameliseerde ajuinen.

Ik wil niet stoefen op mijzelf maar ‘t was heerlijk. 😂🤤

Ideaal als snel lunchke op een thuiswerkdag maar evengoed een volwaardig avondeten met een potje sla erbij.
Smakelijk!

Pita-pizza met geitenkaas & gekarameliseerde ui
Koken 20 minuten
Gang Lunch, Main Course, Side Dish, Snack
Keuken Italian
porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 rode uien
  • 4 tl suiker
  • 4 tl olijfolie
  • 4 pitabroodjes
  • 1 el honing
  • 200 g tomatenpassata

Instructies
 

  • Snijd de rode uien in fijne ringen.
  • Bak glazig in een pan samen met 4 tl olijfolie, 4 tl suiker en 1 el honing.
  • Neem de pitabroodjes, beleg de bodem met een laagje tomatenpassata, wat geitenkaas en de gebakken rode ui.
  • Bak de pitabroodjes af volgens de verpakking in een voorverwarmde oven.
  • Druppel indien gewenst wat extra honing erover.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩