Pinsa met kerstomaat & burrata

pinsa met kerstomaten & burrata

Pimp your lunch 🤘 Deze pinsa bodem van @pinsachef is megalekker. Superkrokant en met veel smaak. #nospon

Beleg gewoon met zachte kerstomaatjes uit de oven en ta-daaaaa 🪄. Ne heerlijke lunch op tafel. 😍

Pinsa met burrata & kerstomaten
Koken 15 min
Totaal 15 min
Gang Lunch
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pinsa Pinschef, uit Delhaize
  • 500 g kerstomaatjes
  • 1 burrata
  • Rucola
  • Pesto
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • Peper
  • Zout

Instructies
 

  • Meng de kerstomaten met wat olijfolie, balsamicoazijn, peper & zout.
  • Bak de kerstomaten 12 minuten in de airfryer of 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C.
  • Beleg de pinsa met de kerstomaten, bestrooi met wat Parmezaanse kaas en bak 5 minuten in een voorverwarmde oven an 250° C.
  • Beleg daarna verder met rucola, enkele toefjes pesto, burrata en uiteindelijk ook wat rucola.

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩