Pinsa met kerstomaat & burrata

pinsa met kerstomaten & burrata

Pimp your lunch 🤘 Deze pinsa bodem van @pinsachef is megalekker. Superkrokant en met veel smaak. #nospon

Beleg gewoon met zachte kerstomaatjes uit de oven en ta-daaaaa 🪄. Ne heerlijke lunch op tafel. 😍

Pinsa met burrata & kerstomaten
Koken 15 min
Totaal 15 min
Gang Lunch
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pinsa Pinschef, uit Delhaize
  • 500 g kerstomaatjes
  • 1 burrata
  • Rucola
  • Pesto
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn
  • Peper
  • Zout

Instructies
 

  • Meng de kerstomaten met wat olijfolie, balsamicoazijn, peper & zout.
  • Bak de kerstomaten 12 minuten in de airfryer of 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C.
  • Beleg de pinsa met de kerstomaten, bestrooi met wat Parmezaanse kaas en bak 5 minuten in een voorverwarmde oven an 250° C.
  • Beleg daarna verder met rucola, enkele toefjes pesto, burrata en uiteindelijk ook wat rucola.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩