Pimp your lunch 🤘 Deze pinsa bodem van @pinsachef is megalekker. Superkrokant en met veel smaak. #nospon
Beleg gewoon met zachte kerstomaatjes uit de oven en ta-daaaaa 🪄. Ne heerlijke lunch op tafel. 😍
Pinsa met burrata & kerstomaten
Koken 15 min
Totaal 15 min
Gang Lunch
Keuken Italian
Porties 2 personen
Ingrediënten
- 1 pinsa Pinschef, uit Delhaize
- 500 g kerstomaatjes
- 1 burrata
- Rucola
- Pesto
- Parmezaanse kaas
- Olijfolie
- Balsamicoazijn
- Peper
- Zout
Instructies
- Meng de kerstomaten met wat olijfolie, balsamicoazijn, peper & zout.
- Bak de kerstomaten 12 minuten in de airfryer of 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C.
- Beleg de pinsa met de kerstomaten, bestrooi met wat Parmezaanse kaas en bak 5 minuten in een voorverwarmde oven an 250° C.
- Beleg daarna verder met rucola, enkele toefjes pesto, burrata en uiteindelijk ook wat rucola.