Oventray met gerst & zoete aardappel

Dit recept werd gecreëerd in samenwerking met Delhaize.

Oventray met gerst, zoete aardappel & salsiccia
Koken 20 min
Totaal 20 min
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 zoete aardappel
  • 200 g Gerst te vinden bij Delhaize
  • 0.5 rode ui
  • 2 tenen look
  • 300 g worst op Italiaanse wijze te vinden bij Delhaize
  • 500 ml groentenbouillon
  • spinazie
  • 0.5 citroen
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Snijd de zoete aardappel in blokjes en voeg toe aan een ovenschaal samen met de rode ui, gerst en look.
  • Bedek met stukjes worst op Italiaanse wijze en 500 ml groentenbouillonBedek met stukjes worst op Italiaanse wijze en 500 ml groentenbouillon
  • Dek af en bak 45 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C
  • Haal uit de oven en roer de spinazie door de ovenschotel gedurende enkele minuten
  • Kruid bij met peper, zout & het sap van een halve citroen

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩