Pizza-wrap

Pizza-filled wrap
Koken 15 min
Totaal 15 min
Gang Lunch
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 wraps
  • 1 blikje tomatenpassata
  • 400 g champignons
  • 4 sneden gekookte ham
  • 200 g mozzarella
  • oregano
  • pikante olie

Instructies
 

  • Beleg de wrap eerst met tomatenpassata, daarna met champignons & hesp. Werk royaal af met mozzarella.
  • Maak een snede van de zijkant tot het midden van de wrap. Plooi driemaal over elkaar en toast de wrap.
  • Of bak de wrap zonder over te plooien 5 minuten in een oven van 220° C

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩