Wrap met pastrami & kruidenkaas

Ik kan de tijd niet meer zeggen dat ik gewoon nen boterham heb gegeten als lunch. Gij wel?

Een creative lunch helpt mij door mijn dag. Dat ik veel kan thuiswerken maakt het natuurlijk wel wat makkelijker. 😊

Zijt gij team boterham of team creative lunch?

Wrap met pastrami, kruidenkaas, zongedroogde tomaten & rucola
Koken 5 min
Totaal 5 min
Gang Lunch
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 100 g pastrami
  • 2 wraps
  • rucola
  • 200 g kruidenkaas
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • noten en zadenmix
  • peper
  • zout
  • balsamicoazijn

Instructies
 

  • Bestrijk de wrap met kruidenkaas
  • Beleg achtereenvolgens met pastrami, rucola & zongedroogde tomaten
  • Werk af met wat noten en zaden, peper, zout & balsamicoazijn

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩