Lekkere Loempia

zelfgemaakte loempia food fotografie op mijn talloor

Ingrediënten (2 personen):

  • 16 mini loempiavellen
  • 1 zak wok groentenmix
  • kippengehakt
  • klontje boter
  • zoete chilisaus
  • peper & zout

Bereidingswijze:

Ontdooi de loempiavellen een nacht voordien in de koelkast.

Bak het kippengehakt in een klontje boter en kruid af met peper en zout.

Leg een loempiavel op het werkblad en vul met een eetlepel gehakt en een eetlepel wokgroenten.

Vouw de boven- en onderkant dicht en rol op. Kleef het laatste uiteinde vast door het in te strijken met een klein beetje arachideolie. Herhaal dit voor alle loempiavellen.

Bak 5 minuten af op 180°C in de Fritel SnackTastic. Serveer met een potje zoete chilisaus.

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩