Groene toast met bresaola, asperges en een zachtgekookt eitje. 🤤
Deze lunch tover je zo op tafel of maak je klaar om de dag nadien mee te nemen naar kantoor.
Als mooi extraatje valt het – volgens mij althans – nog onder de noemer “gezond”! Bresaola is namelijk een van de minst vette charcuterie. 👌
Groene toast met bresaola, asperges, avocado & zachtgekookt eitje
Koken 30 minuten min
Totaal 30 minuten min
Gang Lunch
Keuken Italian
porties 4 personen
Ingrediënten
- 200 g groene asperges
- 4 eieren
- 8 sneden brood
- 250 g guacamole
- peper
- zout
- olijfolie
- 8 sneden bresaola
Instructies
- Besprenkel de sneden brood met olijfolie, peper & zout. Bak ze krokant op een grillpan of met een broodrooster.8 sneden brood, peper, olijfolie, zout
- Kook ondertussen de groene aspergepunten in enkele minuten beetgaar in licht gezouten water.200 g groene asperges
- Maak een zachtgekookt eitje door het 6 a 7 minuten te koken.4 eieren
- Laat het ei schrikken in koud water en pel het voorzichtig.
- Smeer het brood in met guacamole en dresseer met bresaola, groene aspergepunten & een opengesneden eitje.250 g guacamole, 8 sneden bresaola