Gezwinde Gnocchi

Gnocchi in de airfryer Food Fotografie Op Mijn Talloor

Philips daagde me uit om een snelle onepot meal in de Airfryer te maken.

Ik ben altijd al fan geweest van gnocchi, maar tot nu toe gaarde ik die altijd in kokend water. Het was dan ook met een klein hartje afwachten hoe de gnocchi uit de Airfryer zouden komen.

Het resultaat stelde niet teleur! De gnocchi waren super krokant, net alsof ze nog eens aangebakken waren in de pan.

Dit gerechtje is perfect wanneer je over weinig tijd beschikt want op slechts 5 minuten zaten alle ingrediënten in de Airfryer en na 15 minuten stond dit gerecht op tafel.

De gnocchi combineerde ik met salsiccia, groene aspergepunten en kerstomaat. Een echte aanrader!

Gnocchi met salsiccia, groene asperges en kerstomaat in de Airfryer
Voorbereiding 5 min
Koken 15 min
Totaal 20 min
Gang Lunch, Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen
Op Mijn Talloor

Benodigdheden

  • Philips Airfryer
  • Bakaccessoire Philips Airfryer

Ingrediënten
  

  • 500 g gnocchi
  • 2 worsten boerengehakt of kippengehakt als je iets gezonder wilt
  • 2 trosjes kerstomaat
  • 1 bakje groene aspergepunten
  • Parmezaanse kaas
  • oregano
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Verwijder de darm van de worst en verdeel de worst in hapklare stukken.
  • Bedek de bodem van het bakaccessoire van de Philips Airfryer XXL met de worstvulling.
  • Plaats in de Airfryer op 200°C voor 6 minuten.
  • Snijd de asperges in kleine stukken doe deze samen met de gnocchi en de kerstomaten in een kom.
  • Kruid royaal met peper, zout en oregano.
  • Werk af met een klein scheutje olie en meng goed door.
  • Leg deze mengeling van groenten en gnocchi op de gegaarde worst en gaar deze verder in de Airfryer op 180°C voor 12 minuten.
  • Dresseer in een diep bord en werk af met wat Parmezaanse kaas.

Culinaire groetjes,

Elisa & Davy

Volg Op Mijn Talloor op Instagram en ontdek als eerste de nieuwste recepten