Gnocchi met salsiccia, groene asperges en kerstomaat in de Airfryer
Voorbereiding 5 minuten min
Koken 15 minuten min
Totaal 20 minuten min
	
    	
		Gang Lunch, Main Course
Keuken Italian
 
    
 
- 500 g gnocchi
- 2 worsten boerengehakt of kippengehakt als je iets gezonder wilt
- 2 trosjes kerstomaat
- 1 bakje groene aspergepunten
- Parmezaanse kaas
- oregano
- peper
- zout
- Verwijder de darm van de worst en verdeel de worst in hapklare stukken. 
- Bedek de bodem van het bakaccessoire van de Philips Airfryer XXL met de worstvulling.  
- Plaats in de Airfryer op 200°C voor 6 minuten. 
- Snijd de asperges in kleine stukken doe deze samen met de gnocchi en de kerstomaten in een kom. 
- Kruid royaal met peper, zout en oregano.  
- Werk af met een klein scheutje olie en meng goed door. 
- Leg deze mengeling van groenten en gnocchi op de gegaarde worst en gaar deze verder in de Airfryer op 180°C voor 12 minuten.  
- Dresseer in een diep bord en werk af met wat Parmezaanse kaas.