Crunchy Chili

Ingrediënten (2 personen):

  • 1 zak nacho’s
  • 300g americain natuur
  • 1 blikje maïs
  • 1 blikje kidneybonen
  • 100g cheddar
  • 100g zure room
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 ajuin
  • 1 zakje Mexicaanse kruidenmix

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180°C en snijd ondertussen de ajuin in fijne blokjes. Neem een grote pan en stoof de ajuin aan in olijfolie. Voeg de americain natuur toe en bak rul.

Kruid het vlees met de Mexicaanse kruidenmix en voeg hierbij een blik tomatenblokjes. Giet de maïs en de kidneybonen bij het vlees en laat 10 minuten pruttelen op een zacht vuurtje.

Neem een ovenschaal en leg de bodem vol met nacho’s. Giet hierop de chili con carne en werk af met geraspte cheddar. Een kwartiertje in de oven en klaar! Serveer dit gerecht met zure room.

Culinaire groetjes,

Elisa & Davy

Volg Op Mijn Talloor op Instagram en ontdek als eerste de nieuwste recepten