Gerecht in samenwerking met Delhaize. 🤝
Gebruikte ingrediënten
- Diepgevroren gegrilde aubergines
- Tomatensaus Napoletana met kerstomaten
- Porchetta arrosto
- Parmigiano Reggiano DOP (de échte)
- Geraspte mozzarella
Involtini di melanzane e porchetta
Voorbereiding 10 minuten min
Koken 45 minuten min
Totaal 55 minuten min
Gang Main Course, Side Dish
Keuken Italian
porties 2 personen
Ingrediënten
- 1 zak gegrilde aubergines
- 400 g tomatensaus Napoletana
- 10 sneetjes porchetta
- Parmezaanse kaas
- 150 g geraspte mozzarella
- basilicumblaadjes
Instructies
- Neem een ruime ovenschotel & doe een klein beetje tomatensaus op de bodem.
- Ontdooi de aubergines, beleg met een plakje porchetta, een klein stukje Parmigiano Reggiano & een blaadje basilicum. Rol op en leg in de ovenschotel. Herhaal voor alle aubergines.
- Overgiet de ovenschotel met de rest van de saus en een royale portie kaas.
- Bak 45 minuten tot 1 uur in een voorverwarmde oven van 200° C.