Een dessertje om op voorhand klaar te maken: schattige gebakjes met amandel & peer. 🤤
Ingrediënten
- 1 rol bladerdeeg
- 2 peren
- 100 g boter
- 150 g bloem
- 3 eieren
- 100 g suiker
- 4 el amandelpasta te vinden bij Delhaize
- Amandelschilfers
- Kaneel
- bloemsuiker
Instructies
- Snijd cirkels uit het bladerdeeg
- Vet enkele muffinvormpjes in, doe daarin de stukjes bladerdeeg
- Maak het beslag. Meng de bloem met gesmolten boter, eieren, suiker en amandelpasta.
- Schil en snijd de peren in kleine stukjes. Voeg toe aan het beslag. Houd nog enkele sneetjes peer over om af te werken.
- Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Werk bovenaan af met een sneetje peer & amandelschilfers.
- Bak 25 minuten op 200° C.
- Werk af met bloemsuiker & kaneel.