Amandel-peergebakjes

peer-amandeltaartje header

Een dessertje om op voorhand klaar te maken: schattige gebakjes met amandel & peer. 🤤

Ingrediënten
  

  • 1 rol bladerdeeg
  • 2 peren
  • 100 g boter
  • 150 g bloem
  • 3 eieren
  • 100 g suiker
  • 4 el amandelpasta te vinden bij Delhaize
  • Amandelschilfers
  • Kaneel
  • bloemsuiker

Instructies
 

  • Snijd cirkels uit het bladerdeeg
  • Vet enkele muffinvormpjes in, doe daarin de stukjes bladerdeeg
  • Maak het beslag. Meng de bloem met gesmolten boter, eieren, suiker en amandelpasta.
  • Schil en snijd de peren in kleine stukjes. Voeg toe aan het beslag. Houd nog enkele sneetjes peer over om af te werken.
  • Verdeel het beslag over de muffinvormpjes. Werk bovenaan af met een sneetje peer & amandelschilfers.
  • Bak 25 minuten op 200° C.
  • Werk af met bloemsuiker & kaneel.

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩