Adembenemende Aardappel

Pomme Moscovite Food Fotografie Op Mijn Talloor

ofwel… pomme moscovite, letterlijk vertaald als aardappel uit Moskou. Het was de all time favorite van de tsaar en het is ook wel spek naar mijn bek.

Een gepoft aardappeltje met zure room, bieslook en @royalbelgiancaviar. Daar wordt een mens gelukkig van.

Pomme Moscovite met Royal Belgian Caviar
Voorbereiding 1 uur
Koken 15 min
Totaal 1 uur 15 min
Gang Appetizer, Lunch, Main Course
Keuken French
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 50 g Royal Belgian Caviar Beluga
  • 4 middelgrote aardappelen
  • 150 g zure room
  • bieslook
  • olijfolie
  • peper

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 220°C.
  • Was de ongeschilde aardappelen en dep ze goed droog.
  • Leg de aardappelen in een ovenschaal en overgiet met wat olijfolie.
  • Plaats in de oven voor 1 uur.
  • Laat de aardappelen wat afkoelen.
  • Snijd de bovenkant van de schil eraf en hol de aardappelen uit.
  • Stamp de aardappelvulling plat met een pureestamper en meng met de zure room, wat fijngehakte bieslook en peper.
  • Vul de uitgeholde aardappel opnieuw op.
  • Werk af met een flinke lepel Royal Belgian Caviar.

De Royal Belgian Caviar is gemakkelijk te verkrijgen via de webshop.

Culinaire groetjes,

Elisa & Davy

Volg Op Mijn Talloor op Instagram en ontdek als eerste de nieuwste recepten