Witte pensen op de barbecue? Ja hoor, en nog als hapje ook! Deze snelle snack met mayo, sriracha en krokante uitjes is dé hit van elke zomeravond. Makkelijk, snel én lekker decadent.
Perfect voor op de kamado of grill, als fingerfood tijdens het aperitief of als originele starter bij een zomerse barbecue.
Gegrilde witte pensen met sriracha en uitjes
Voorbereiding 5 minuten min
Koken 10 minuten min
Totaal 15 minuten min
Gang Appetizer, Hapje
Keuken Italiaans, Italian
porties 6 personen
Ingrediënten
- mayonaise
- sriracha
- gedroogde uitjes
basics
Instructies
- Grill de witte penzen op hete kolen langs beide kanten goudbruin.
- Maak er een sneetje in, vul met mayonaise, sriracha & gedroogde uitjes.
- Prik tandenstokers in de penzen en snijd ze daarna met een mes in hapklare stukjes.
Notities
Serveer warm van de grill met een frisse Omer. Liever pittiger? Voeg extra sriracha toe naar smaak.