Witte pens op de barbecue

witte pens met Omer

Witte pensen op de barbecue? Ja hoor, en nog als hapje ook! Deze snelle snack met mayo, sriracha en krokante uitjes is dé hit van elke zomeravond. Makkelijk, snel én lekker decadent.

Perfect voor op de kamado of grill, als fingerfood tijdens het aperitief of als originele starter bij een zomerse barbecue.

Gegrilde witte pensen met sriracha en uitjes
Voorbereiding 5 minuten
Koken 10 minuten
Totaal 15 minuten
Gang Appetizer, Hapje
Keuken Italiaans, Italian
porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • mayonaise
  • sriracha
  • gedroogde uitjes

basics

Instructies
 

  • Grill de witte penzen op hete kolen langs beide kanten goudbruin.
  • Maak er een sneetje in, vul met mayonaise, sriracha & gedroogde uitjes.
  • Prik tandenstokers in de penzen en snijd ze daarna met een mes in hapklare stukjes.

Notities

Serveer warm van de grill met een frisse Omer. Liever pittiger? Voeg extra sriracha toe naar smaak.

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩