Traybake zalm in pistachekorst met asperges & krielen

Traybake zalm in pistachekorst met asperges & krielaardappelen
Voorbereiding 20 min
Koken 10 min
Totaal 30 min
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 400 g zalm
  • 300 g groene asperges
  • 400 g krielaardappelen
  • 70 g pistachenoten
  • 10 g paneermeel
  • zout
  • olijfolie
  • citroen
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Mix de pistachenoten met paneermeel en een goeie snuif grof zout.
  • Korst de zalm in de crumble.
  • Snijd de krieltjes in wedges. Kruid ze met peper, zout & olijfolie.
  • Neem een ovenplaat, leg in het midden de zalm en daarrond de asperges & krieltjes.
  • Overgiet met een klein beetje olijfolie en plaats 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩