Traditiegetrouwe Tartaar

Steak Tartaar Food Fotografie Op Mijn Talloor

Ingrediënten (2 personen):

  • 350g gemalen biefstuk
  • 2 eierdooiers
  • 1 sjalot
  • mayonaise
  • mosterd
  • tabasco
  • worcestersaus
  • handvol peterselie
  • peper & zout
  • naar smaak: kappertjes

Bereidingswijze:

Snijd de sjalotten en de peterselie fijn.

Neem een grote kom en meng de gemalen biefstuk samen met de eierdooiers, sjalot, peterselie, 1 eetlepel mayonaise, 1 eetlepel mosterd, een halve eetlepel worcestersaus en tabasco naar smaak (afhankelijk van hoe pikant je dit wil). Kruid af met peper en zout.

Serveer met frietjes en een fris slaatje.

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩