Tasty Tortilla

zoete aardappeltortilla food fotografie op mijn talloor

Ingrediënten (2 personen):

  • 4 eieren
  • 1 ajuin
  • 1 grote zoete aardappel
  • 200g verse bladspinazie
  • 100g feta
  • olijfolie
  • peper & zout

Bereidingswijze:

Schil de zoete aardappel en snijd deze in kleine blokjes. Snijd ook de ajuin in fijne ringen.

Neem een grote koekenpan en bak de zoete aardappel en ajuin in een scheutje olijfolie. Na enkele minuten voeg je de verse spinazie toe. Laat deze volledig slinken.

Roer 4 eitjes los met peper en zout en giet deze over de groentenmengeling in de pan.

Verkruimel de feta en leg deze ook mee in de pan. Zet nu een deksel erop en laat 10 minuten op een laag vuur verder garen. Smakelijk!

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩