Spicy spaghetti carbonara met ‘nduja

Spaghetti carbonara e ‘nduja
Koken 15 min
Totaal 15 min
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 100 g guanciale
  • 50 g 'nduja
  • 300 g spaghetti
  • 5 eierdooiers
  • 60 g pecorino
  • peper

Instructies
 

  • Bak de guanciale aan in de pan zorg dat al het vet van de guanciale gesmolten is.
  • Voeg de Nduja toe en bak even mee
  • Meng de eierdooiers met de pecorino en kruid met een royale portie peper
  • Kook de spaghetti gaar in goed gezouten water en schep daarna bij de guanciale
  • Voeg 1 grote pollepel kookvocht toe aan het eiermengsel, roer door elkaar en voeg toe aan de spaghetti & guanciale
  • Haal alles van het vuur en roer snel en goed dooreen zodat je geen omelet krijgt
  • Besprenkel royaal met pecorino en serveer

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩