Quick Quesadilla

Ingrediënten (4 personen):

  • 4 wraps
  • 300g kippengehakt
  • 100g gemalen kaas
  • 1 blikje maïs
  • 1 zakje Mexicaanse kruiden
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 ajuin
  • olijfolie

Bereidingswijze:

Snijd de ajuin in fijne blokjes en stoof aan in een beetje olijfolie. Voeg nadien het gehakt erbij. Laat enkele minuten rul bakken.

Voeg de Mexicaanse kruiden, de tomatenpuree en de maïs toe en laat nog even op een zachter vuurtje verder garen.

Bedek de helft van een wrap met de vleesvulling. Strooi hierover wat gemalen kaas en vouw dicht. Leg de quesadilla tussen de grill tot het mooi goudbruin geworden is.

Serveer met een fris slaatje.

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩