Quiche met artisjok & gehakt

Quiche met artisjok & gehakt
Quiche met artisjok & gehakt
Koken 15 minuten
Oventijd 45 minuten
Totaal 1 uur
Gang Lunch, Main Course
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 250 g gemengd gehakt
  • 300 g artisjokharten op olijfolie
  • 100 g grana padano
  • 3 eieren
  • 200 ml culinaire room
  • 1 vel kruimeldeeg
  • 1 teen knoflook

Basics

  • Peper
  • Zout
  • Olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de look fijn. Neem een pan en bak aan in een goeie scheut olijfolie. Voeg daarna ook het gehakt toe en bak rul.
  • Giet de artisjokharten af & dep droog met keukenpapier. Snijd in hapklare stukken & bak nog even mee met het gehakt.
  • Rol het kruimeldeeg open in een quichevorm en voeg er alles uit de pan in.
  • Meng de eieren met de grana padano & de room. Kruid bij met peper & zout. Overgiet het kruimeldeeg met het eiermengsel.
  • Plaats de quiche in een voorverwarmde oven op 200 graden voor 45 minuten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩