Peren Pizza

Peren Pizza Food Fotografie Op Mijn Talloor

Ingrediënten (1 pizza):

  • 1 pizzadeeg (zelfgemaakt of kant-en-klaar)
  • 1 peer
  • 50g Tête de Moine
  • 80g mozzarella cucina
  • 50g Parmezaanse kaas
  • 1 el honing
  • Snuifje bloem

Bereidingswijze:

Bestrooi het werkblad met wat bloem en rol het pizzadeeg uit.

Snijd mozzarella en Parmezaanse kaas in fijne plakjes en bedek de bodem met de kaas. Snijd flinterdunne plakjes peer met een mandoline (schil niet verwijderen!) en leg deze op de kaas.

Maak roosjes van de Tête de Moine kaas en leg deze in het midden. Bak de pizza af op 250°C voor een 8-tal minuten.

Werk af met Tête de Moine roosjes en honing.

In samenwerking met Boska

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩