Pappardelle met kerstomaat, ‘nduja & mascarpone

Pappardelle kerstomaat nduja mascarpone header

Dit gerecht is ook te verkrijgen als takeaway op 30 juni en 1 juli in Gent & Deinze.

Elke donderdag maken we handgemaakte pasta om af te halen. Enkel beschikbaar op bestelling!

Pappardelle met kerstomaat, ‘nduja & mascarpone
Koken 30 minuten
Totaal 30 minuten
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 750 g kerstomaten
  • 1 rode ui
  • 20 g 'nduja
  • e el mascarpone
  • zout
  • basilicum
  • oregano
  • suiker
  • 250 g pappardelle

Instructies
 

  • Snijd de rode ui en look fijn. Stoof aan in een ruime pan.
  • Voeg de 'nduja toe en laat smelten. Roer ondertussen regelmatig door.
  • Halveer de kerstomaten en voeg ze toe aan de saus. Kruid bij met zout, basilicum, oregano en een snuifje suiker. Laat het geheel 30 minuten tot 1 uur inkoken.
  • Kook de pasta gaar in goed gezouten water 2 minuten minder lang dan op de verpakking.
  • Schep de pasta rechtstreeks van het pastawater in de saus. Voeg ook nog 1 pollepel pastawater toe & de mascarpone toe.
  • Verhoog het vuur en schud de pasta en de saus door elkaar zodat alles 1 geheel vormt.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩