Koninklijke Krab

Hapje met krab, avocado en kaviaar Food Fotografie Op Mijn Talloor

Met een plateau fruits de mer doe je mij altijd plezier. Genieten van een goeie krabbenpoot en een fris glas witte wijn, hemels!

Ik lust krab in alle soorten en vormen en al zeker in combinatie met kaviaar. Toen ik onlangs een pakketje van @royalbelgiancaviar ontving, ging ik aan de slag om een aantal toffe hapjes te verzinnen.

De pomme moscovite en het hartige wafeltje passeerden al de revue, maar nu is het tijd voor mijn derde hapje: een torentje van avocado en krab, afgewerkt met het zwarte goud.

De milde smaken van de krab en de avocado zorgen ervoor dat de kaviaar mooi tot zijn recht komt. Zeker de moeite waard om eens te proberen!

Hapje van avocado met kingcrab, kaviaar en gerookte steur
Voorbereiding 15 min
Totaal 15 min
Gang Snack
Keuken Fusion
Porties 2 personen

Benodigdheden

  • Ronde uitsteekvorm

Ingrediënten
  

  • 25 g Royal Belgian Caviar
  • 0,5 blikje King Crab
  • 0,5 avocado
  • 0,5 sjalot
  • 0,5 limoen
  • peper
  • zout

Instructies
 

  • Snijd een sjalot fijn en meng samen met de king crab, het sap van een halve limoen, peper en zout.
  • Pel de avocado, plet fijn met een vork en meng dit ook door het krabmengsel
  • Neem een ronde uitsteekvorm en vul deze op met het mengsel. Laat nog een halve centimeter vrij bovenaan en vul dit op met een flinke portie Royal Belgian Caviar.
  • Werk indien gewenst boven af met een stukje gerookte steur van Royal Belgian Caviar.

De Royal Belgian Caviar is gemakkelijk te verkrijgen via de webshop.

Culinaire groetjes,

Elisa & Davy

Volg Op Mijn Talloor op Instagram en ontdek als eerste de nieuwste recepten