Gnocchi met tagliata

Gnocchi tagliata

Weinig tijd maar lekker eten? Deze gnocchi met tagliata maken we echt elke maand wel eens klaar omdatie zo lekker & snel is. 😍

De gnocchi bak je af in het vet van het rundsvlees waardoor het een supercrunchy korstje krijgt.

Als garnituur nog een kerstomaatje dat we 10 minuten in de airfryer steken en tadaaaa: op minder dan 20 minuten tover je een topbordje op tafel. ✨

Gnocchi tagliata
Koken 25 min
Totaal 25 min
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 500 g biefstuk
  • 400 g gnocchi
  • 2 pakjes kerstomaten
  • 100 g rucola
  • parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • balsamicoazijn
  • peper
  • zout
  • oregano

Instructies
 

  • Besprenkel de tomaten met olijfolie, balsamicoazijn, peper, zout & oregano. Steek 5 minuten in de airfryer of 30 minuten in de oven op 200 graden.
  • Bak het biefstuk saignant en laat rusten in zilverpapier.
  • Kook de gnocchi gaar in licht gezouten water & korst ze daarna in de pan waarin je het biefstuk bakte.
  • Snijd het biefstuk in plakjes en serveer met de gnocchi, kerstomaten, rucola & schilfers parmezaanse kaas.

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩