Gnocchi met romige tomatensaus & burrata
Koken 20 minuten min
Totaal 20 minuten min
Gang Main Course
Keuken Italian
porties 2 personen
Ingrediënten
- 300 g gnocchi
- 400 g tomatenblokjes
- 200 g kerstomaten gehalveerd
- 200 g mascarpone
- 1 bol buffelmozzarella
- Basilicum
- 3 tenen knoflook geplet
- 1/2 gele ui fijngesneden
- Olijfolie
- Chiliflakes
- Peper
- Zout
- Suiker
Instructies
- Stoof de ui, knoflook & chiliflakes aan in een goeie scheut olijfolie. Voeg de gehalveerde kerstomaten toe en laat ook even meestoven tot ze wat zachter worden.
- Blus met de tomatenblokjes, voeg de basilicum toe en laat het geheel 15 minuten pruttelen. Voeg op het einde de mascarpone toe en roer door. Kruid bij met peper, zout & een koffielepel suiker.
- Kook de gnocchi gaar in licht gezouten water. Schep ze rechtstreeks over in de saus en roer door. Serveer met een halve bol mozzarella per persoon.