Een klassieker met een twist. Heiligschennis of creatief? Aan jou om het oordeel te vellen!
Koken 20 min
Totaal 20 min
Gang Main Course, Side Dish
Keuken Italian
Porties 2 personen
Ingrediënten
- 200 g zalmfilet
- 250 g spaghetti
- 3 eierdooiers
- 1 ei
- 50 g pecorino
- 1 teen knoflook
- peper
- zout
- olijfolie
Instructies
- Snijd de zalm in blokjes & plet de look
- Doe wat olijfolie in een pan & bak daarin de zalmblokjes krokant en goudbruin
- Voeg op het einde de geplette look toe aan de zalm en laat nog 30 seconden tot 1 minuut meebakken
- Meng de eieren en de pecorino tot een massa, kruid af met een royale portie peper
- Kook de spaghetti 2 minuten minder dan op de verpakking vermeld staat in zeer goed gezouten water, schep helemaal op het einde wat pastawater over in de eiermengeling en roer goed door
- Giet de spaghetti af, haal de zalm van het vuur en voeg samen
- Voeg bij de spaghetti nu het eiermengsel en roer alles goed door elkaar tot het een smeuig geheel is