Beeldschone Bagel

Bagel Food Fotografie Op Mijn Talloor

De bagel, het typische broodje met een gat erin. Lijkt op een donut maar is het allesbehalve. Zelf heb ik het broodje nog niet proberen maken, maar dit staat zeker op mijn to-do-list.

Voor deze lunch ging ik aan de slag met avocado, pancetta en ei. Een heerlijke combinatie vol smeuïge texturen. Dit gerecht is klaar in 10 minuten en geeft je een energieboost voor de rest van de dag!

Bagel met pancetta, avocado en ei
Voorbereiding 15 min
Gang Lunch
Keuken American
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 bagels
  • 1 avocado
  • 4 plakjes pancetta
  • 2 eieren
  • peper
  • zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de bagels open en leg ze enkel minuten in een toaster of tussen een grill.
  • Pel ondertussen de avocado en snijd deze in fijne plakjes.
  • Bak de pancetta aan in een pan tot het mooi krokant is. Bak nadien in diezelfde pan 2 spiegeleitjes aan in een beetje olijfolie. De dooier mag nog een beetje lopend zijn.
  • Bedek de bagel onderaan met plakjes avocado. Kruid af met peper & zout. Leg daarbovenop de krokante pancetta en het spiegeleitje. Kruid het eitje ook af met peper & zout. Smakelijk!

Culinaire groetjes,

Elisa & Davy

Volg Op Mijn Talloor op Instagram en ontdek als eerste de nieuwste recepten