Rigatoni met broccoli & salsiccia

rigatoni broccoli e salsiccia

Een voorbeeldreceptje van La Cucina Italiana! Goedkoop, bijna geen ingrediënten, boordevol smaak en bereid met heel veel liefde. 🥰

Als pasta kiezen we voor rigatoni. Een van onze favorieten vanwege de ribbeltjes die de saus zo goed vasthouden!

Rigatoni met broccoli & salsiccia
Koken 15 uur
Gang Main Course
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 400 g rigatino
  • 2 kleine broccoli
  • 4 stengels lente ui
  • 400 g Italiaanse worst
  • Pecorino

Basics

  • Chiliflakes
  • Peper
  • Zout

Instructies
 

  • Snijd het witte deel van de pijpajuinen in fijne ringen. Stoof aan in olijfolie samen met wat chiliflakes.
  • Ontdoe de worst van z'n vel, breek in stukken en voeg bij de gestoofde pijpajuin & chiliflakes. Bak rul.
  • Snijd de broccoli in roosjes. Kook de pasta gaar in goed gezouten water. Voeg tussentijds ook de broccoli toe. Schep de pasta & broccoli van zodra ze klaar zijn bij de worst.
  • Voeg 1 pollepel pastawater toe en een zeer royale portie pecorino. Schud alles op zodat het een mooi geheel wordt. Serveer met nog wat extra pecorino.
  • Snijd het groen van de pijpajuin in fijne ringen en gebruik om het bordje af te werken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩