Groene toast met bresaola

Recept groene toast met bresaola

Groene toast met bresaola, asperges en een zachtgekookt eitje. 🤤

Deze lunch tover je zo op tafel of maak je klaar om de dag nadien mee te nemen naar kantoor.

Als mooi extraatje valt het – volgens mij althans – nog onder de noemer “gezond”! Bresaola is namelijk een van de minst vette charcuterie. 👌

Groene toast met bresaola, asperges, avocado & zachtgekookt eitje
Koken 30 minuten
Totaal 30 minuten
Gang Lunch
Keuken Italian
porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 200 g groene asperges
  • 4 eieren
  • 8 sneden brood
  • 250 g guacamole
  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • 8 sneden bresaola

Instructies
 

  • Besprenkel de sneden brood met olijfolie, peper & zout. Bak ze krokant op een grillpan of met een broodrooster.
    8 sneden brood, peper, olijfolie, zout
  • Kook ondertussen de groene aspergepunten in enkele minuten beetgaar in licht gezouten water.
    200 g groene asperges
  • Maak een zachtgekookt eitje door het 6 a 7 minuten te koken.
    4 eieren
  • Laat het ei schrikken in koud water en pel het voorzichtig.
  • Smeer het brood in met guacamole en dresseer met bresaola, groene aspergepunten & een opengesneden eitje.
    250 g guacamole, 8 sneden bresaola

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩