Om zelf zoete aardappelgnocchi te maken, bekijk het recept hier.
Zoete aardappelgnocchi met licht pittige tomatensaus
Koken 20 minuten min
Totaal 20 minuten min
Gang Main Course
Keuken Italian
porties 2 personen
Ingrediënten
- 500 g zoete aardappelgnocchi
- 250 g pikante worst
- 250 g kastanjechampignons
- 400 g kerstomaten
- 0.5 ui
- 1 teen knoflook
- 1 glas witte wijn
- parmezaanse kaas
- rucola
- peper
- zout
- pikante olie
- olijfolie
Instructies
- Snijd de ui en de knoflook. Stoof aan in een royale scheut olijfolie.
- Snijd de kastanjechampignons in schijfjes en voeg bij de ui en knoflook.
- Ontdoe de worst van z'n vel en voeg toe aan de pan. Bak rul.
- Blus het geheel met de witte wijn en laat uitkoken.
- Halveer de kerstomaten en voeg ze toe aan de pan. Dek het geheel af, verlaag het vuur en laat pruttelen tot de kerstomaten zacht zijn.
- Kruid bij met peper, zout & pikante olie naar smaak.
- Kook de (zoete aardappel)gnocchi in licht gezouten water. Schep rechtstreeks over bij de saus samen met 1 pollepel kookvocht.
- Schud het geheel even op en serveer met rucola & parmezaanse kaas.