Tagliata wrap

Tagliata Wrap Op Mijn Talloor Food Fotografie Kookworkshops

D’er wordt nogal wa gestoeft…

Als Davy of ik op’t werk aankom met onze lunchbox, weet iedereen dat er niet gewoon boterhammekes met salami zullen inzitten 😂

Eten is heilig voor ons. Dan is het zonde om bij je lunch te vervallen in altijd dezelfde gewoontes.

Dit wrapke is echt wel een toppertje. Desondanks de kleine voorbereiding – u steakske bakken – is de geinvesteerde tijd het meer dan waard.

Tagliata Wrap
Voorbereiding 5 min
Koken 5 min
Totaal 10 min
Gang Lunch, Main Course
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 wraps
  • 4 biefstuk
  • 200 g rucola
  • 100 g gekonfijte tomaat
  • 50 g Parmezaanschilfers
  • 50 g pijnboompit
  • olijfolie
  • balsamicocrème
  • zwarte peper
  • zeezout

Instructies
 

  • Neem een grillpan en rooster de pijnboompitten zonder vetstof. Zet opzij.
  • Wrijf het rundsvlees in met wat olijfolie en kruid rijkelijk met zwarte peper en zeezout.
  • Neem de grillpan waarin je de pijnboompitten roosterde en laat deze enkele minuten heet worden. Grill het vlees 2 minuten langs elke kant en laat nadien even rusten in aluminiumfolie.
  • Snijd het rundsvlees in plakjes. Beleg een wrap met wat rucola. Leg daarover de lapjes rundsvlees. Werk af met wat gekonfijte tomaatjes, pijnboompitten, crema di balsamico en parmezaanschilfers. Rol de wrap op. Smakelijk!

Culinaire groetjes,

Elisa & Davy

Volg Op Mijn Talloor op Instagram en ontdek als eerste de nieuwste recepten