Spaghetti carbonara e ‘nduja
Koken 15 minuten min
Totaal 15 minuten min
Gang Main Course
Keuken Italian
porties 2 personen
Ingrediënten
- 100 g guanciale
- 50 g 'nduja
- 300 g spaghetti
- 5 eierdooiers
- 60 g pecorino
- peper
Instructies
- Bak de guanciale aan in de pan zorg dat al het vet van de guanciale gesmolten is.
- Voeg de Nduja toe en bak even mee
- Meng de eierdooiers met de pecorino en kruid met een royale portie peper
- Kook de spaghetti gaar in goed gezouten water en schep daarna bij de guanciale
- Voeg 1 grote pollepel kookvocht toe aan het eiermengsel, roer door elkaar en voeg toe aan de spaghetti & guanciale
- Haal alles van het vuur en roer snel en goed dooreen zodat je geen omelet krijgt
- Besprenkel royaal met pecorino en serveer