Ovenschotel met pasta, ricotta & ‘nduja

Pasta nduja Food Fotografie Op Mijn Talloor

Ingrediënten (2 personen):

  • 250g verse tagliatelle
  • 600g kerstomaatjes
  • 200g ricotta salata
  • 80g ‘nduja
  • olijfolie
  • oregano
  • peper

Bereidingswijze:

Neem een ovenschaal en zet de ricotta in het midden. Leg hierrond de kerstomaatjes en verkruimel de ‘nduja erbovenop. Overgiet het geheel met olijfolie en kruid af met oregano en peper.

Plaats de overschaal in een voorverwarmende oven van 180°C voor 40 minuten.

Kook na een half uurtje de pasta gaar in gezouten water. Haal de ovenschaal uit de oven en meng de tomaten, de ricotta en de ‘nduja goed door elkaar. Meng de saus door de pasta. Smakelijk!

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩