Italiaanse nachoschotel

Italiaanse nachoschotel
Italiaanse nachoschotel
Koken 20 min
Totaal 20 min
Gang Lunch, Main Course
Keuken Italian
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 wortel
  • 1 gele ui
  • 2 stengels selder
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 500 gram gehakt
  • 800 gram tomatenblokjes
  • 2 el suiker
  • oregano
  • peper
  • zout
  • 1 burrata
  • 10 blaadjes basilicum
  • 1 citroen
  • 1 el olijfolie
  • 400 gram nacho's
  • gemalen kaas
  • 4 slaharten

Instructies
 

  • Snijd 1 wortel, 1 ajuin, 2 stengels selder, 1 rode paprika & 1 groene paprika fijn.
  • Stoof aan in olijfolie. Voeg 500g gehakt toe en bak het mee rul. Voeg uiteindelijk 800g tomatenblokjes, 2 eetlepels suiker en wat oregano toe.
  • Laat het geheel 15-30 minuten sudderen op een laag vuur. Kruid af met peper en zout.
  • Meng in de mixer 1 volledige burrata met een handvol blaadjes basilicum, het sap van een citroen en 1 el olijfolie.
  • Bedek een ovenschaal met 400g nacho's en overgiet ze met de saus. Werk af met een royale portie gemalen kaas en steek het geheel in een voorverwarmde oven van 200° C tot de kaas gesmolten is.
  • Haal uit de oven, overgiet met de burratacrème en serveer met gegrilde slaharten.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩