Italiaans gehaktbrood

15 gehaktbrood

Awel he. Ik ben fan van gehaktbroodjes. Da’s rap klaar, ge hebt het maar in de oven te steken en het enige wat ge moet doen als u volk er is, is het in schellekes snijden.

Welk bijgerecht maak jij het liefste klaar bij een gehaktbroodje? 🥰

Italiaans gehaktbrood
Koken 1 uur
Totaal 1 uur
Porties 6 personen

Ingrediënten
  

  • 600 g gehakt
  • 2 eieren
  • 100 g Pecorino Romano
  • 100 g paneermeel
  • 1 handvol peterselie
  • 150 g goed smeltbare kaas
  • Italiaanse kruiden

Instructies
 

  • Meng het gehakt met de eieren, Pecorino, paneermeel & peterselie.
  • Verdeel het gehakt over een vel bakpapier. Leg in het midden een lijntje van goed smeltbare kaas.
  • Gebruik het bakpapier als hulpmiddel om het gehakt om te vormen tot een rol. Duw de uiteinden met de hand goed dicht.
  • Maak een mengeling van je favoriete kruiden of gebruik een BBQ rub. Rol het gehaktbrood erdoor zodat het langs alle kanten een mooie korst heeft.
  • Bak 40 minuten op 180° C of tot volledig gaar (afhankelijk van de grootte van je gehaktbrood).

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩