IngrediΓ«nten (2 personen):
- 2 involtini
- 2 trossen kerstomaatjes
- 300g krieltjes
- peper
- zout
- oregano
- balsamicoazijn
- olijfolie
Kruiden voor smashed krieltjes:
- 1 kl lookpoeder
- 1 kl paprikapoeder
- 0.5 kl cayennepeper
- 1 kl Provençaalse kruiden
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180Β°C.
Kook de krieltjes beetgaar in gezouten water. Giet af en meng samen met olijfolie en de kruiden. Roer goed door en stort uit op een ovenplaat bedekt met bakpapier. Neem een glas en druk alle krieltjes plat. Plaats een half uur in de voorverwarmde oven.
Overgiet de kerstomaatjes met een goeie scheut olijfolie, wat balsamicoazijn en kruid af met oregano, peper en zout. Plaats mee in de oven voor 20 minuten.
Bak de involtini goudbruin in een antikleefpan met wat olijfolie op een hoog vuur. Zet nadien het vuur wat lager om ook de binnenkant verder te laten doorgaren.
Dresseer de involtini samen met de krieltjes en de tomaatjes op een bord. Smakelijk!