Samenwerking met Delhaize.
Gebruikte ingredienten:
Focaccia pistachepesto, mortadelal & burrata
Koken 5 minuten min
Totaal 5 minuten min
Gang Lunch
Keuken Italian
porties 2 personen
Ingrediënten
- 2 focaccia olijfolie/rozemarijn @delhaizebelgium
- 160 g Mortadella Taste of Inspirations @delhaizebelgium
- 5 el epistachenoten
- 2-5 handvol basilicum
- 50 g Parmezaanse kaas
- 1 burrata
- 1/2 teen knoflook
Basics
- olijfolie
- peper
- zout
Instructies
- Doe de pistachenoten in de blender samen met de Parmezaanse kaas, knoflook, basilicum & een stevige scheut olijfolie. Mix tot een gladde pesto. Voeg eventueel nog wat water of wat olijfolie toe om de perfecte textuur te verkrijgen.
- Snijd de focaccia in twee, besprenkel met olijfolie en grill kort aan in de pan tot beide kanten goudbruin zijn.
- Beleg de focaccia achtereenvolgens met pesto, mortadella, burrata en nog wat pesto. Afwerken kan altijd met enkele verkruimelde pistachenoten!