Crostini met nectarine & ricottaspread

Een lunch die klaar is in 3… 2… 1… 😍

Crostini met nectarine & ricottaspread
Koken 10 min
Totaal 10 min
Gang Lunch
Keuken Italian
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 0.5 stokbrood
  • 1 nectarine
  • 125 g ricotta
  • 1 el Parmezaanse kaas
  • 2 sneetjes Bresaola
  • 1 el honing
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • basilicum
  • balsamicoazijn

Instructies
 

  • Snijd het brood in 2, doe er olijfolie op en toast 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C.
  • Meng de ricotta met de honing & Parmezaanse kaas. Kruid bij met peper & zout.
  • Besmeer het brood met de ricotta, beleg met bresaola, dungesneden nectarine, basilicum & balsamicozijn

Fan van de Italiaanse keuken?

We got you covered!

Op Mijn Talloor organiseert regelmatig Italiaanse kookworkshops in en rond Gent waarbij je o.a. leert om zelf pasta te maken.

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩