Bloemkoolsoep met gorgonzola

bloemkoolsoep gorgonzola

Pimp your bloemkoolsoep… doe er wat gorgonzola bij! 🤤

Bloemkoolsoep met gorgonzola
Koken 30 minuten
Totaal 30 minuten
Gang Soup
Keuken Italian
porties 1 liter

Ingrediënten
  

  • 1 bloemkool
  • 1 gele ui
  • 1 liter groentenbouillon
  • 100 – 300 g gorgonzola
  • 200 ml melk

Basics

  • Peper
  • Zout
  • Olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de bloemkool en ui in grove stukken. Stoof beide aan in een royale portie olijfolie.
  • Overgiet met groentenbouillon en laat 30 minuten inkoken.
  • Mix glad, voeg daarna gorgonzola toe. Mix nogmaals. Voeg uiteindelijk ook de melk toe en mix nog een laatste keer om de soep lekker luchtig te maken.

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩