Italiaans koken
Privé workshop
Leer zelf pasta maken tijdens een Italiaanse kookworkshop.
De perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest, een avondje weg met de vriend(inn)en of een creatief familiefeest.
Op Mijn Talloor organiseert geen kookworkshops meer in 2023
Bekijk ons Instagram bericht voor meer informatie.
Een kookworkshop privé of professioneel
Een privé kookworkshop bevat alle ingrediënten voor een geslaagde namiddag of avond met collega’s, familie of vrienden.
Plannen, samenwerken, vertrouwen en communiceren zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar tijdens een kookworkshop.
Samen creëer je heerlijke gerechten en de middag of avond sluit je af met je eigen creatie en een glas wijn.
Stel zelf je kookworkshop samen
Jij bepaalt de locatie 🏡
Je kookworkshop vindt plaats op onze vaste locatie in Gent of op een locatie die door jou wordt voorzien.
Jij bepaalt het menu 🍽️
Uit onze brochure bepaal je zelf het menu dat je klaarmaakt. Kies uit een voor-, hoofd- & nagerecht.
Jij bepaalt de prijs 🍾
De prijs per persoon hangt af van het aantal deelnemende personen. Met hoe meer jullie zijn, hoe lager de prijs per persoon.
Samenwerken?
Hell yeah! 🤘
Download de prijsbrochure & stel zelf je menu samen.
Liever een aangepast menu? Speciale wensen? Iets anders bespreken? Vul het formulier op de contactpagina in & vertel ons wat je precies zoekt.
Over Elisa
De appel valt niet ver van de boom. Mijn papa is een rasechte Siciliaan en leerde mij de kneepjes van het vak.
Al van jongs af aan werd ik ondergedompeld in la cucina Italiana. Aangezien mijn ouders al sinds mijn geboorte het Italiaanse restaurant Firenze in Gent uitbaten.
Die culinaire passie vertaalde zich in tal van kook- en baklessen die ik volgde. En diezelfde passie wil ik nu ook aan jou doorgeven.
Over Davy
Ik kreeg de microbe voor Italië iets later te pakken. Op 17-jarige leeftijd om precies te zijn.
Tot dan was Italië voor mij vooral pasta en pizza.
Alles veranderde toen ik op uitwisseling ging naar Palmi. Een klein dorpje helemaal in het prachtige zuiden van Italië. Ik verbleef er in een typisch klein huisje bij een gezin dat het niet zo breed had.
Maar desondanks de omstandigheden werd ik er als een koning onthaald. Ik leerde er ook de échte Italiaanse keuken kennen. Simpel, goedkoop maar bomvol van smaken.