Privé kookworkshop

Een activiteit voor een vrijgezellen, een avondje weg met de vriendinnen of een creatief familiefeest. Met een privé kookworkshop scoor je gegarandeerd!

Voor bedrijven en particulieren

Een kookworkshop als teambuilding bevat alle ingrediënten voor een geslaagde namiddag of avond met collega’s, familie of vrienden.

Plannen, samenwerken, vertrouwen en communiceren zijn onlosmakelijk verbonden aan elkaar tijdens een kookworkshop. Samen creëer je heerlijke gerechten en de middag of avond sluit je af met een heerlijk gerecht en een glas wijn.

Jij bepaalt hoe jouw privé workshop er uit ziet

Waar is't te doen?

Samen gaan we op zoek naar de geschikte locatie. Heb je geen idee waar te beginnen? Dan kennen we alvast enkele geschikte adresjes!

Wanneer is't te doen?

‘s Middags, ‘s avonds, in de week of in het weekend. We bepalen het gepaste moment voor jouw workshop.

Wat eten we?

Maak een keuze uit onze reeds bestaande workshops of brainstorm samen met ons over een geschikt menu op maat voor jou en je gasten.

Met hoeveel zijn we?

Privé kookworkshops zijn mogelijk tot en met 25 personen. Er is geen minimum, al hanteren we wel een starttarief vanaf 10 personen.

Is't voor iedereen?

De gerechten die je klaarmaakt zijn altijd gemakkelijk zelf te bereiden. Je krijgt na de workshop een receptenboekje mee met duidelijke richtlijnen.

Wat is't budget?

De vele variabelen (gerechten, locatie, drank, …) maken dat het onmogelijk is om meteen een prijs op te maken. De gemiddelde prijs van een kookworkshop ligt om en bij de 75 euro per persoon.

Samenwerken?

Privé kookworkshops werken we altijd op maat uit. De vele variabelen maken het onmogelijk om je een directe prijs te geven.

Laat ons weten wat je zoekt. Wij luisteren, denken mee en stellen een offerte op maat op. Daarna bepaal je zelf of we samen aan de slag gaan. 

Over Elisa

De appel valt niet ver van de boom. Mijn papa is een rasechte Siciliaan en leerde mij de kneepjes van het vak.

Al van jongs af aan werd ik ondergedompeld in la cucina Italiana. Aangezien mijn ouders al sinds mijn geboorte het Italiaanse restaurant Firenze in Gent uitbaten.

Die culinaire passie vertaalde zich in tal van kook- en baklessen die ik volgde. En diezelfde passie wil ik nu ook aan jou doorgeven. 

Elisa Palella van kookworkshops Op Mijn Talloor
Davy De Groote van foodworkshops Op Mijn Talloor

Over Davy

Ik kreeg de microbe voor Italië iets later te pakken. De échte schoonheid van de Italiaanse keuken leerde ik op 17-jarige leeftijd kennen. Tot dan was Italië voor mij vooral pasta en pizza.

Alles veranderde toen ik op uitwisseling ging naar Palmi. Een klein dorpje helemaal in het prachtige zuiden van Italië. Ik verbleef er in een typisch klein huisje bij een gezin dat het niet zo breed had.

Maar desondanks de omstandigheden werd ik er als een koning onthaald. Ik leerde er ook de échte Italiaanse keuken kennen. Simpel, goedkoop maar bomvol van smaken.