Italiaanse kookworkshops

Leer koken als een echte Italiaan 🤌

Op Mijn Talloor organiseert geen kookworkshops meer in 2023

Bekijk ons Instagram bericht voor meer informatie.

Hoe verloopt een kookworkshop?

Ontvangst 🤗

Je wordt verwelkomd met een aperitief & passend hapje om de eerste honger te stellen. We stellen ons voor en leggen het verloop van de kookworkshop uit.

Let's get cooking! 🧑‍🍳

Per kookeiland ga je aan de slag. Onder begeleiding van Elisa & Davy leer je de kneepjes van het vak en maak je in 2 a 3 uur de gerechten klaar.

Voetjes onder tafel 🤤

Na inspanning komt ontspanning. De kookavond sluit je af met een diner van je eigen creaties en een heerlijk glas Italiaanse wijn. De afwas daar zorgen wij voor.

Ge moet ons niet geloven...

Maar neem het aan van onze deelnemers.

Zij gaven een gemiddelde score van 4.9 op 5 sterren via Google. Daar zijn we supertrots op! 🤩

Rani Ghesquiere
Rani Ghesquiere
@thegingerandtonic
Lees verder
Reeds twee kookworkshops achter de rug bij de immer enthousiaste Elisa & Davy. Ik zou het iedereen aanraden om zich eens in te schrijven voor één (of meerdere) van de volgende workshops. Alles was tot in de puntjes verzorgd: van de aperitief, de uitleg en het enthousiasme, tot het mooie receptenboekje dat je mee naar huis mag nemen. Dikke merci voor de leerrijke workshop!
Lissa Van Hecke
Lissa Van Hecke
@bourzonde
Lees verder
Super toffe workshop!! De hosts hadden zelf al wat prep / mise en place gedaan en zorgden tevens voor de afwas, waardoor het leukste aan koken voor de workshop zelf bewaard bleef. Heel erg lekkere recepten! Maak ze zeker nog eens thuis 🙂 Alles was tot in de puntjes verzorgd: van de aperitief, de uitleg en het enthousiasme, tot het mooie receptenboekje dat je mee naar huis mag nemen. Dikke merci voor de leerrijke workshop!
Matthias Nauwelaers
Matthias Nauwelaers
Lees verder
Plezante Italiaanse kookworkshops! Elisa en Davy hebben ons enorm goed begeleid en ons zaken bijgeleerd over de Italiaanse keuken. Aanrader!

Over Elisa

De appel valt niet ver van de boom. Mijn papa is een rasechte Siciliaan en leerde mij de kneepjes van het vak.

Al van jongs af aan werd ik ondergedompeld in la cucina Italiana. Aangezien mijn ouders al sinds mijn geboorte het Italiaanse restaurant Firenze in Gent uitbaten.

Die culinaire passie vertaalde zich in tal van kook- en baklessen die ik volgde. En diezelfde passie wil ik nu ook aan jou doorgeven. 

Over Davy

Ik kreeg de microbe voor Italië iets later te pakken. Op 17-jarige leeftijd om precies te zijn.

 Tot dan was Italië voor mij vooral pasta en pizza.

Alles veranderde toen ik op uitwisseling ging naar Palmi. Een klein dorpje helemaal in het prachtige zuiden van Italië. Ik verbleef er in een typisch klein huisje bij een gezin dat het niet zo breed had.

Maar desondanks de omstandigheden werd ik er als een koning onthaald. Ik leerde er ook de échte Italiaanse keuken kennen. Simpel, goedkoop maar bomvol van smaken.