Italiaanse kookworkshops
Leer koken als een echte Italiaan 🤌
Op Mijn Talloor organiseert geen kookworkshops meer in 2023
Bekijk ons Instagram bericht voor meer informatie.
Hoe verloopt een kookworkshop?
Ontvangst 🤗
Je wordt verwelkomd met een aperitief & passend hapje om de eerste honger te stellen. We stellen ons voor en leggen het verloop van de kookworkshop uit.
Let's get cooking! 🧑🍳
Per kookeiland ga je aan de slag. Onder begeleiding van Elisa & Davy leer je de kneepjes van het vak en maak je in 2 a 3 uur de gerechten klaar.
Voetjes onder tafel 🤤
Na inspanning komt ontspanning. De kookavond sluit je af met een diner van je eigen creaties en een heerlijk glas Italiaanse wijn. De afwas daar zorgen wij voor.
Ge moet ons niet geloven...
Maar neem het aan van onze deelnemers.
Zij gaven een gemiddelde score van 4.9 op 5 sterren via Google. Daar zijn we supertrots op! 🤩






Over Elisa
De appel valt niet ver van de boom. Mijn papa is een rasechte Siciliaan en leerde mij de kneepjes van het vak.
Al van jongs af aan werd ik ondergedompeld in la cucina Italiana. Aangezien mijn ouders al sinds mijn geboorte het Italiaanse restaurant Firenze in Gent uitbaten.
Die culinaire passie vertaalde zich in tal van kook- en baklessen die ik volgde. En diezelfde passie wil ik nu ook aan jou doorgeven.




Over Davy
Ik kreeg de microbe voor Italië iets later te pakken. Op 17-jarige leeftijd om precies te zijn.
Tot dan was Italië voor mij vooral pasta en pizza.
Alles veranderde toen ik op uitwisseling ging naar Palmi. Een klein dorpje helemaal in het prachtige zuiden van Italië. Ik verbleef er in een typisch klein huisje bij een gezin dat het niet zo breed had.
Maar desondanks de omstandigheden werd ik er als een koning onthaald. Ik leerde er ook de échte Italiaanse keuken kennen. Simpel, goedkoop maar bomvol van smaken.