Geitenkaaspralines met pistachenoten

Pralines pistache geitenkaas

Punten scoren met u hapjes én niet te veel tijd eraan spenderen? Geitenkaaspralines to the rescue!

Pralines met pistache & geitenkaas
Koken 10 minuten
Totaal 10 minuten
Gang Appetizer, Snack
Keuken Italian
Porties 15 pralines

Ingrediënten
  

  • handvol pistachenoten
  • handvol geroosterde pijnboompitten
  • handvol gedroogde veenbessen
  • 2 takjes tijm
  • 10 takjes rozemarijn
  • 250 g stevige geitenkaas

Instructies
 

  • Hak de pistachenoten, pijnboompitten & veenbessen fijn. Doe samen in een kom en roer door met wat tijm.
  • Verdeel de geitenkaas in gelijke delen en maak er balletjes van
  • Rol de balletjes doorheen de mengeling, laat minstens 1 uur opstijven in de koelkast en serveer met een takje rozemarijn.

Op zoek naar meer inspiratie?

Misschien zijn deze recepten iets voor jou?

Ontdek als eerste de nieuwste recepten. Volg Op Mijn Talloor op Instagram. 🤩